Медики розповіли, яка вакцина на 96% запобігає госпіталізації.

В Україні, як і в усьому світі, триває активна вакцинація всього населення. В першу чергу вакцинувати намагаються вчителів, військових і людей, які працюю в сфері обслуговування. Багато експертів пророкують нову епідемію на початок цієї осені. Тому вони закликають усіх українців не відкладати свою вакцинацію на потім. Тому що потім може бути сильно пізно.

До того ж лікарі регулярно проводять дослідження, щоб з'ясувати, яка вакцина більш ефективна. Нещодавно індонезійські вчені опублікували дослідження, в якому з'ясували яка вакцина на 96% захищає організм людини від госпіталізації при зараженні коронавірусом.

Виявляється, що це вакцина CoronaVac.

Зазначено, що дослідження проводилося на 128 тисячах медичних працівників в Індонезії, яких прищеплювали від COVID-19 вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech з січня по березень 2021 року.

З'ясувалося, що ця вакцина має ефективність 98% у запобіганні смерті, 96% у госпіталізації та 94% у симптоматичній хворобі. Це досить хороший показник на тлі показників інших вакцин.

У МОЗ нагадують, що CoronaVac - це інактивована вакцина. В її складі міститься "неактивний" вірус. Потрапляючи в організм він змушує його виробити імунітет.

В Україні її також застосовують для вакцинації населення. Вже 1 червня 2021 року Всесвітня організація охорони здоров'я схвалила цю вакцину для екстреного застосування. Також для цього схвалені й інші види вакцин, які теж завезені на території України і які застосовуються у вакцинації населення.

Раніше Hyser писав про те, що Ляшко розкрив подробиці карантину в Україні, всі спантеличені.

Також писали, що українців попередили про продовження вакцинації.

Нагадаємо, що в Україні озвучена дата нового локдауна.