Лікарі розповіли, що може вказувати на наближення інфаркт або інсульт.

Так, багато хто навіть не здогадуються про те, що тіло людини може сигналізувати про настання важкого захворювання задовго до. Те ж саме стосується інфаркту або інсульту. Якщо вчасно звернути на це увагу, то важких наслідків можна легко уникнути. Головне - це не ігнорувати свої статки. Так як це дуже важливо.

Експерти з'ясували, що пацієнти з кальцифікацією черевної аорти в 2-4 рази частіше схильні до серцево-судинних захворювань. Вчені прийшли до висновку, що чим більше кальцію виявляється, тим більша ймовірність серйозних ускладнень.

Тому так важливо регулярно проходити обстеження, щоб розуміти, якого компонента в організмі в надлишку, а якого недостатньо. Це допоможе уникнути не тільки серцево-судинних захворювань, але і багатьох інших хвороб.

За словами медиків, причина кальцифікації-неправильне харчування, малорухливий спосіб життя, куріння і генетична схильність. Завдяки новому дослідженню, медики тепер зможуть коригувати спосіб життя пацієнтів, щоб запобігти інфаркти та інсульти.

Лікарі рекомендують ретельно стежити за своїм раціоном харчування, так як це допоможе поліпшити стан свого здоров'я. Також правильне харчування допоможе збалансувати кількість тих чи інших компонентів в організмі.

Заняття спортом також допоможуть поліпшити стан людини. Так як вони позитивно впливають на організм і серцево-судинну систему. Не варто ігнорувати ці рекомендації і продовжувати харчуватися тільки шкідливими продуктами харчування. Це дуже небезпечно і може в підсумку закінчитися навіть летальним результатом.

Раніше Hyser писав про те, що медики назвали найнебезпечніші сніданки для організму людини.

Також писали, що дієтологи назвали солодкість, яка допомагає людині швидше скинути зайву вагу.

Нагадаємо, що лікарі розповіли, як пов'язаний післяобідній сон і набір зайвої ваги.