Українців попередили, що в Києві завтра, 12 серпня, буде сильний вітер.

Так, синоптики попереджають про те, що погода в місті Києві знову готує для українців сюрприз. Завтра буде досить тепло, але при цьому з'явиться сильний вітер. Вночі температура повітря опуститися до показника + 14, а вдень максимально повітря прогріється до +26.

Протягом усього дня буде хмарно, але місцями з проясненнями.

Вітер північно-західного напрямку буде дути зі швидкістю до 6,1 м / с.

Атмосферний тиск буде трохи рости і складе 746-750 міліметрів ртутного стовпа.

Хмарно буде не тільки в Києві, а й інших областях України. У Львові нічна температура повітря опуститься до + 11 градусів тепла, а вдень буде +22 градуси.

Ясна погода буде в Чернівцях. Температура вночі буде на рівні +13, а вдень +24.

На сході України також буде хмарна погода з поривчастим вітром і температурою повітря вдень до +30 градусів тепла. Найвищі показники температури будуть в південних регіонах України. На півночі буде вельми прохолодно.

Там температура повітря вдень опуститися до + 9...+ 10 градусів тепла. Вдень вона не буде перевищувати + 26...+ 28 градусів.

Нагадаємо, раніше синоптики говорили про те, що погода в серпні піднесе для українців чимало сюрпризів. Спекотні і задушливі дні будуть різко змінюватися проливними дощами з градом і різким поривчастим вітром. Комфортних днів буде досить мало. Однак, вони все ж будуть і чекати їх не доведеться сильно довго. Але вже ближче до вересня почне істотно холоднішати. Хоча заморозків все ж не варто очікувати.

Осінь і зима в цьому році також піднесуть багато сюрпризів. І не завжди вони будуть приємними.

Раніше Hyser писав про те, що під кінець тижня погода різко зміниться, варто очікувати різких холодів.

Також писали, що в Україну знову повертається дика спека.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, коли в Україні знову похолодає.