Експертам вдалося з'ясувати, який міцний алкоголь провокує у людини агресію.

Так, експертам вдалося з'ясувати, який з видів алкоголю провокує в організмі людини вкрай небезпечну агресію. При чому вона може проявлятися не тільки в бік оточуючих людей, але і до самого себе. Для цього був проведений науковий експеримент.

В ході дослідження вчені звернули увагу на пов'язані з вживанням різних видів спиртного емоції. Автори опитали приблизно 30 000 добровольців з 21 країни, вік яких варіювався від 18 до 34 років. Учасникам задавали питання про те, які алкогольні напої вони віддають перевагу і який вплив вони роблять на їх настрій і емоції.

З'ясувалося, що найчастіше агресію у респондентів провокують горілка та інший міцний алкоголь.

Вченим вдалося з'ясувати, що люди, які вживають даний вид алкоголю найчастіше вплутуються в різні види бійок. При тому, що ці бійки можуть для них самих вкрай негативно закінчитися аж до летального результату. Так як у людини йде максимальний викид адреналіну і він вже не контролює свої вчинки.

У його психіці стираються межі небезпеки, інстинкт самозбереження сильно притупляється.

Що стосується таких популярних напоїв, як пиво і червоне вино, то їх вживання сприяло почуттю розслабленості і втоми у опитаних добровольців. Так, любителі червоного вина і пива рідше проявляли лють.

Але будь-який алкоголь вкрай негативно впливає на організм людини в будь-якому випадку. Тому від його вживання все ж варто повністю відмовитися або звести це до мінімуму. Алкоголь руйнівно діє на всі органи людини і його психіку.

Раніше Hyser писав про те, що медики назвали групу людей, яким протипоказана до вживання Кукурудза.

Також писали, що названий ознака швидкого інфаркту або інсульту.

Нагадаємо, що названі найнебезпечніші для організму сніданки.