Експерти попередили про ймовірність сильних магнітних бур в наступному місяці

Магнітні бурі-відносно часте явище, яке псує життя досить великій кількості людей по всьому світу. У вересні поточного року експерти очікують всього дві магнітні бурі, втім, наголошується, що вони будуть дуже потужними. Про це повідомляє iнформаційний портал "ТСН".

Повідомляється, що перша магнітна буря у вересні відбудеться 6 числа. Спалах на сонці призведе до виникнення сильного потоку сонячного вітру. В першу чергу від цього явища постраждають гіпертоніки, люди з серцево-судинними захворюваннями, а також ті, хто перенесли серцевий напад або інсульт.

Друга ж магнітна буря в першому місяці осені припаде на 26 вересня. Ця буря обіцяє бути особливо потужною, навіть сильніше першої. Її сила буде настільки висока, що погіршене самопочуття відчують взагалі всі люди, особливо метеозалежні. У цей день варто по можливості відмовитися від фізичної та інтелектуальної праці, важливих зустрічей і прийняття рішень.

Експерти відзначають, що на тлі таких потужних бур медки напевно зафіксують цілу хвилю серцевих нападів, тому людям, що знаходяться в зоні ризику, потрібно буде дотримуватися особливої обережності. При цьому метеозалежні люди відчувають наближення магнітних бур і без попередження.

Симптомами ефекту магнітне бурі можна назвати головні болі, мігрені, проблеми зі сном, скачки тиску, дратівливість, спалахи агресії, емоційна нестабільність. Може знизитися концентрація уваги, відчуватися занепад сил, падати сексуальна активність і погіршуватися апетит. Крім того, в такі періоди загострюються хронічні захворювання і може почастішати серцебиття.

Для профілактики медики радять заготовити болезаспокійливі, проте не займатися самолікуванням і отримати медикаменти за порадою лікаря. Варто також відмовитися від кави, сигарет, спиртного, енергетичних напоїв, а також від жирної і смаженої їжі.

Варто повноцінно виспатися-не менше 7-8 годин на день. Корисним буде випити трав'яний чай - з ромашки, м'яти або липи. День магнітної бурі по можливості краще провести в спокійно обстановці або на відпочинку, частіше бувати на свіжому повітрі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що медики розповіли про симптоми захворювань печінки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, які продукти згубно впливають на підшлункову залозу.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, на які хвороби може вказувати зміна кольору губ.