У мережу потрапили дуже тривожні кадри. Надійшла дуже неприємна інформація про те, що в Чорне море вилилося дуже багато нафти, яка вже наближається в Україну.

Відповідну інформацію оприлюднили на сайті "РБК-Україна"

Є відомості про те, що величезна чорна пляма у вигляді нафти утворилося біля території Російської Федерації, а саме - близько Новоросійська. Ця величезна чорна пляма вже досягла діаметра в приголомшливих 90 квадратних кілометрів. Через течію ця величезна пляма з нафти прямує в бік окупованого Криму.

Варто відзначити, що таку інформацію підніс фонд Всесвітньої дикої природи «Global Times».

Тривожним є той факт, що на даний момент нафтова вода підкралася до Анапи. Є інформація про те, що забруднення сталося і в районі Абрау-Дюрсо.

Світові вчені заявляють, що при навантаженні у величезний танкер минулої суботи сталася трагедія. Величезна кількість нафти була розлита, що понесе за собою страшні наслідки, які приведуть до екологічної катастрофи.

Російська Федерація всілякими способами намагалася приховати інформацію про даний інцидент. Це понесло за собою погіршення ситуації. Про це вдалося дізнатися тільки після того, як надійшли кадри з супутника.

Веніамін Голубітченко, Російський еколог, заявляє, що якби Росія не приховувала дані про цей розлив, то можна було б набагато швидше на це відреагувати. За його словами, це призвело б до менших наслідків і мінімізувало б забруднення в Чорному морі.

Фахівці з України повідомляють, що нафтова пляма, швидше за все, не дійде до Одеси, хоча вона прямує в бік України. Якщо взяти до уваги вітер і течії, то пляма навряд чи дійде до Одеси. Що стосується окупованого півострова, то таких гарантій дати ніхто не може.

Нагадаємо, що у мережі показали унікальні кадри з Азовського моря.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали величезний потоп в Одесі.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали дорогі курорти в Кирилівці.