Всім українцям повідомили дуже тривожну ситуацію, яка загострюється на території окупованого Криму. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба звернувся до всіх жителів України і попередив про потенційну загрозу.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «РБК-Україна»

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в терміновому порядку звернувся до українців. Він розповів про те, що Російська Федерація збирається ввезти ядерну зброю на територію окупованого півострова Крим.

За словами міністра, це є вкрай сильною і глобальною загрозою. Він заявив, що Україна інформує своїх партнерів для того, щоб зробити якісь дії і не допустити такого результату.

Дмитро Кулеба каже, що потрібно робити все можливе для того, щоб стримувати агресивний тиск Росії на Україну і на решту світу.

Це дуже серйозна проблема, яка може торкнутися всього світу, не тільки України. Міністр закордонних справ і вся влада України дуже сподіваються на те, що партнери зможуть якось допомогти в утриманні агресора і не допустити того, щоб російська ядерна зброя опинилася на території окупованого Криму.

Крім цього, є інформація про те, що в столиці України стався дуже серйозний інцидент, в якому дійшло до стрілянини. Чоловік, який застосував вогнепальну зброю, буде покараний і йому загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

Поліція Києва встановила, що між двома чоловіками сталася сутичка, яка дійшла до бійки і закінчилася застосуванням зброї.

За словами правоохоронних органів, один з чоловіків почав стріляти зі зброї, після чого обидва чоловіки зникли. При цьому, порушник у стані алкогольного сп'яніння не зміг аргументувати свої дії.

Чоловік, який постраждав, отримав медичну допомогу, від свідчень він відмовився з невідомих причин.

На даний момент йде рішення про покарання чоловіка, який застосував зброю, йому загрожує позбавлення волі від 3-х до 7-ми років.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що Росія завозить ядерну зброю в Крим.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили про карантин.

Також портал "Hyser" писав, що російський підводний човен зіткнувся з неприємностями.