Вчора у Воронежі прогримів вибух. Вибухнув автобус, в якому знаходилися люди. Є жертви.

У Воронежі вчора вибухнув автобус з пасажирами. Відео інциденту потрапило в мережу. Сьогодні ж губернатор області повідомив, що кількість жертв від вибуху зросла.

Відразу ж після вибуху на місце трагедії прибули медики. Вони госпіталізували 14 осіб. Постраждалих оглянули і чотирьох з них відпустили додому. Один потерпілий помер відразу ж на місці вибуху. А сьогодні стало відомо про ще одного померлого. У лікарні померла 55-річна жінка. Про це повідомив губернатор області Олександр Гусєв.

"Сумна звістка. У ЛШМД №1 померла ще одна постраждала, 1966 року народження. Мої співчуття рідним і близьким. Як і обіцяв, пізніше детально розповім, якою буде матеріальна допомога тим, хто потрапив у цю біду", - зазначив чиновник.

Поліція розслідує цей інцидент. Поки найбільш вірогідною версією є технічна несправність автобуса. На відео видно, що вибух стався близько бензобака. Можливо, конструкція транспортного засобу була змінена і не відповідала техніці безпеки. Однак водій автобуса стверджує, що його транспортний засіб був справний, а корективи в його конструкцію не вносилися. Тому також є версія теракту. Однак слідів вибухівки на місці трагедії не виявлено. Ведеться слідство.

Для контролю за ситуацією губернатор перервав свою відпустку. Він також поклав квіти до місця трагедії.

Як повідомлялося раніше, у Києві прогримів потужний вибух. Що сталося?

Hyser також писав, у норвезькому порту палав російський траулер. Чому ніхто не гасив судно?