Задля метеозалежних людей і тих, хто страждає від хронічних захворювань, Вересень стане складним місяцем. У перший осінній місяць буде всього дві магнітні бурі, але вони будуть дуже сильними і тривалими.

Перша магнітна буря обрушиться на Землю 6 вересня 2021. Метеозалежні люди відчують погіршення самопочуття за кілька днів до удару стихії, а також будуть відчувати дискомфорт, головні болі і апатію ще близько двох тижнів після неї. Найбільше від перепадів магнітного поля нашої планети постраждають гіпертоніки, а також люди з з серцево-судинними недугами або перенесли інсульт або інфаркт. Про це пише портал Today.ua.

Магнітні бурі. Фото: YouTube, скрін
Магнітні бурі. Фото: YouTube, скрін

Потім настане досить тривале геомагнітне затишшя, на зміну якому прийде ще більш потужний Магнітний шторм. Пік удару стихії прогнозується на 26 вересня. Він буде настільки сильним, що його вплив відчують на собі абсолютно всі люди. У цей період можуть загостритися проблеми з нервовою системою, сном, а також порушитися робота серцево-судинної системи. Близько тижня можуть відчуватися відчуття втоми, апатія, сильні головні болі, мігрені.

У цей період медики радять уникати інтелектуальних і важких фізичних навантажень. Бажано відмовитися від алкоголю і кофеїновмісних напоїв, а також жирної і смаженої їжі.

Рекомендується більше гуляти і перебувати на свіжому повітрі, пити достатню кількість води в день і ввести в раціон свіжі овочі і фрукти. У тому числі додати в меню продукти багаті калієм і магнієм: родзинки, абрикоси, чорницю, журавлину, смородину, банани, лимони.

Спати потрібно не менше 7-8 годин на добу і контролювати показники артеріального тиску.

Раніше "Hyser" писав про те, що лікарі розповіли про перші симптоми" вмираючої " печінки.

Також наш портал розповів про те, що названі зміни родимок, які не можна ігнорувати.

Нагадуємо, що стало відомо, на які зміни в організмі вказує той чи інший колір губ.