Сьогодні, 14 серпня, під стінами офісу президента було гаряче і справа тут не в температурних аномаліях. Просто після того, як у Харкові заарештували представників "Нацкорпусу", підозрюваних у вимаганні, в Києві зібрався мітинг щоб "зупинити репресії проти патріотів". Дісталося не тільки поліцейським, які підтримували порядок, а й заочно Зеленському.

Так, учасники акції протесту "Зупинимо капітуляцію" на чолі з представниками Нацкорпусу вирішили чітко дати зрозуміти владі, що є потужна сила, яка не допустить реалізації зрадницьких домовленостей і капітуляції країни перед Кремлем.

Ветерани АТО, громадські діячі, волонтери та просто небайдужі до долі своєї країни громадяни сьогоднішнім мітингом показали, що їх не зламати репресіями, тиском чи сфабрикованими політичними справами.

Після Банкової, близько сотні людей прийшли до будинку в Києві, де раніше проживав президент Володимир Зеленський.

Ветерани закликали президента припинити репресії проти тих, хто захищав країну на фронті, та відмовитися від капітуляційних домовленостей із ворогом щодо окупованих територій та подачі води в Крим.

Крім того, Зеленського звинуватили в тому, що він закриває очі на реальних ворогів України ззовні та всередині і надто багато сил і уваги віддає на боротьбу з патріотами.

"Людина визначається не своїм трьопом, не зйомками в дешевих серіалах, а всіма вчинками, які вона робила за все життя. Ми всі тут ляжемо, але Україна залишиться країною вільних людей, а не собак, яким кажуть, як ходити і що з собою носити", - заявив лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.

Під будинком у присутності співробітників правоохоронних органів протестувальники палили фаєри. Рух на вулиці не перекривали, крім в'їзду в будинок.

Після 16:00 акція протесту завершилася і протестувальники почали розходитися в бік метро Арсенальна.

Раніше Hyser писав, що Зеленський доручив Данилову в терміновому порядку організувати засідання РНБО.

Також наш портал повідомляв, що у центрі Києва пройшов мітинг через концерт російського репера Басти.

Нагадаємо, що жителі окупованого Алчевська вийшли на акцію протесту через величезну заборгованість із заробітної плати.