В турецькій провінції Кайсері, що розташована в центральній частині країни, сталася дорожньо-транспортна подія за участю автобуса.

Місцеві ЗМІ повідомили, що транспортний засіб з пасажирами перекинувся, пишуть "Comments.ua".

У ньому перебували переважно студенти, які прямували на екскурсію до столиці. Автобус перекинувся і вилетів на узбіччя автомобільної дороги.

В результаті інциденту постраждали майже тридцять осіб. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані в місцеві лікарні. Тяжкопоранених пасажирів доставляли в медичні установи по повітрю.

Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП. Фотографії з місця ДТП з'явилися в мережі Інтернет.

Нагадаємо, що на півдні Туреччини, в провінції Кахраманмараш, розбився орендований у Російської Федерації пожежний літак "Берієв-200".

"14 серпня 2021 року близько 15:10 (мск) при заході на посадку після виконання завдання з гасіння вогнищ пожежі в Турецькій Республіці в районі н.п. Адана зазнав катастрофи російський літак Бе-200", - повідомили в Міноборони Росії.

Офіційні дані говорять про те, що на борту повітряного судна перебували 5 росіян, 1 співробітник Головного управління лісового господарства Туреччини і 2 співробітники турецької авіаційної асоціації.

У мережі з'явилося відео аварії пожежного літака Бе-200. Імовірно, літак розбився при заході на посадку. На відео чітко видно, як він наближається до гір, а потім зникає у спалаху вогню і стовпі диму.

Раніше Hyser писав про те, що у Туреччині сталася ДТП за участю автобуса: загинули 15 осіб, 17 отримали поранення.

Також Hyser повідомляв, що під Києвом сталася ДТП за участю фури, в якій загинула дитина.

Нагадаємо, що сталася масштабна пожежа, яку гасило понад вісімдесят рятувальників.