В Одеській області розгорілася пожежа, яка встигла охопити величезну кількість території

Іноді ситуація із загорянням може виходити з-під контролю, через що вогонь охоплює велику площу. Така ситуація сталася в Одещині, де на території приватного порту " ТИС " сталося загоряння складу. Про це повідомляє iнформаційний портал "УНІАН"з посиланням на iнформацію ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Повідомляється, що відкритий вогонь охопив окремо розташований склад, в результаті чого орієнтовна площа пожежі становить близько тисячі квадратних метрів. На підприємстві заявили, що від вогню постраждало порожнє Складське приміщення.

На підприємстві також заявили, що для того, щоб оперативно локалізувати загоряння, було залучено необхідну кількість пожежних бригад підприємства, а також з населених пунктів Візирка, Південне і Добросав. Пожежа не загрожувала безпеці співробітників порту і жителів навколишніх населених пунктів.

Пізніше було заявлено, що пожежа була оперативно погашена. Представники підприємства Трансінвестсервіс подякували пожежним службам, співробітникам ДСНС, своїм колегам і сусідам за те, що вони оперативно надали допомогу, за рахунок чого спільними зусиллями пожежу вдалося погасити максимально швидко і уникаючи жертв.

Відзначимо, що Трансінвестсервіс, він же ТІС-найбільший приватний стивідорний оператор в нашій країні. У компанії є власні вантажні термінали в Малому Аджалицькому Лимані, в акваторії порту"Південний".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що на Донбасі сталася страшна НП: снаряди потрапили в школу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сибіру розгорілася настільки сильна пожежа, що мова вже йде про екологічну катастрофу.

Також "Hyser" писав, що жителі Туреччини зіткнулися з масштабними потопами, а Італії — з божевільною спекою.