Кожна фірма зацікавлена в отриманні прибутку, а ще абсолютно всі знають, що особливі дотації від уряду гарантують бізнесу стабільність і процвітання. Схоже, авіакомпанія Nordwind вибрала стратегію, яка не тільки приверне їй нових пасажирів, але і забезпечить безбідне існування.

Стало відомо, що в Росії з'являться авіаквитки за 1 рубль. Так, авіакомпанія Nordwind заявила, що має намір продавати свої послуги так дешево сім'ям з дітьми до 18 років, якщо перевізник отримає державні субсидії на внутрішні туристичні маршрути. Про це пишуть РосСМИ.

Вся справа в тому, що в липні російський уряд виділив субсидії в розмірі 1,35 млрд рублів на перельоти дітей до 18 років з супроводжуючими їх особами по 45 внутрішньоросійським туристичним маршрутам.

Для отримання грошей авіакомпанії повинні були подати заявки в Росавіацію із зазначенням маршрутів, спеціального тарифу на одного пасажира та розміру субсидії.

Таким чином авіакомпанія Nordwind заявила про 25 тисяч квитків по одному рублю на будь-який з шести маршрутів: з Калінінграда в Воронеж, Казань, Нижній Новгород, Ярославль, Самару, а також в Іркутськ з пересадкою в Москві.

Однак, конкуренція у Nordwind серйозна, так як є ще 6 претендентів на державні гроші і їх пропозиції не менш привабливі: 7 Airlines - по 32 маршрутах, "Уральські авіалінії" - по 11 напрямках, "Аерофлот" - по 3, Smartavia - по 1, Red Wings - по 2 і "Азимут" - по 5.

Відзначимо, що в Росавіації підтвердили наявність відповідної заявки від Nordwind. Однак придбати авіаквиток всього за рубль пасажирам все ж не вдасться.

"Авіакомпанії в заявках вказали тариф на перевезення одного пасажира в одному напрямку, але, згідно з пунктом 12б правил 1176, до тарифу додадуться ще такси і збори", – заявили там.

Раніше Hyser писав, що російський літак-амфібія розбився в Туреччині при гасінні пожеж.

Також наш портал повідомляв, що у столиці України сталася страшна ДТП.

Нагадаємо, що в Одесі впав ліфт з людьми.