Деякі українці люблять втамовувати спрагу в літній день пінним напієм, який може серйозно нашкодити їх організму.

Замість трав'яного чаю або води вони вважають за краще випити келих-інший пива, пише "storinka". Однак лікар-ендокринолог Зухра Павлова стверджує, що така звичка може призвести до погіршення стану здоров'я.

За її словами, в теорії пити напій можна, але якщо розібрати його склад, то стане зрозуміло, чому краще цього не робити. Пиво є концентрованим напоєм, який сприяє зменшенню рідини в клітинах і збільшення цієї рідини в міжклітинному просторі. Іншими словами, пиво може спровокувати зневоднення.

Крім того, воно сприяє перерозподілу води в різних органах і системах, що в підсумку призведе до порушення і погіршення метаболічних процесів.

Від пива поправляються тому, що воно калорійне. Якщо все літо тамувати спрагу переважно даними напоєм, то до кінця сезону можна помітити зайві кілограми. Також пиво призводить до ожиріння.

Незважаючи на те, що воно калорійне, після напою швидко приходить голод. Виходить, що люди споживають більше калорій, ніж слід було б.

Відзначимо, що існує таке поняття, як пивний алкоголізм. І хоча в очах обивателя він менш небезпечний, ніж винний і горілчаний, наслідки його руйнівні.

На прикладі англійців стало відомо, що "пивний закон" тільки лише посилював пияцтво, коли вони в 19 столітті вирішили витіснити більш міцні напої пивом.

Існує таке визначення, як "пивне серце". Це коли у любителів напою відбувається розширення порожнин серця, товщають його стінки, відбувається некроз в серцевому м'язі та інші неприємні явища. Все відбувається через склад в пиві кобальту, зміст якого перевищує допустиму норму в 10 разів.

Але не тільки страждає серце. Також негативно пиво впливає на стравохід і шлунок, викликаючи запальні процеси.

Також пиво впливає на ендокринні процеси. У чоловіків відбувається придушення тестостерону і зростання жіночих гормонів. А у жінок зростає ризик виникнення раку.

Раніше Hyser писав про те, що названий ознака швидкого інфаркту або інсульту.

Також Hyser повідомляв, що названі найнебезпечніші для організму сніданки.

Нагадаємо, що медики назвали групу людей, яким протипоказана до вживання Кукурудза.