Експерти розповіли українцям, як можна прибрати набряки під очима за допомогою дуже простого способу. Після цієї інформації не потрібно робити спеціальні косметичні процедури, а можна просто скористатися овочем, який може освіжити вашу шкіру на обличчі.

Відповідну публікацію розмістили на сайті "Голос ЮА"

Косметологи розповіли, що потрібно робити, якщо у вас є набряки під очима після сну. Вони рекомендують тримати в своєму холодильнику свіжі огірочки. Огірки - не тільки дуже корисні для організму людини, вони зможуть освіжити ваше обличчя і позбавити від набряків під очима, Якщо просто помазати огірком шкіру.

Ця проста процедура, за словами експертів, зможе прибрати темні кола під очима.

Все дуже просто: необхідно взяти огірок і відрізати хвіст від його плоду, потім покласти цей шматок в холодильник або морозилку. Вранці після того, як ви прокинетеся, потрібно взяти огірок і просто помазати шкіру під очима. Таким простим способом ви зможете позбутися від набряків і темних плям під очима.

Експерти акцентували увагу на тому, що холодний огірок не тільки прибере набряки, але і дасть освіжаючий ефект, підбадьорить і зволожить вашу шкіру перед самим початком вашого дня.

Крім цього, експерти розповіли, що шкіра на обличчі людини може старіти через звички, які раніше вважали корисними.

Як відомо, люди вважають, що гарячий душ корисний для людської шкіри. Але тут не все так просто, адже гаряча вода допоможе вам почистити пори. Але якщо вмивати обличчя гарячою водою кожен день, то це може привести до старіння вашої шкіри. Тобто, йдеться про те, що верхній шар шкіри стає занадто тонким, навіть може з'явитися роздратування.

Варто відзначити, що надлишок кофеїну в організмі людини може дуже сильно позначитися на вашому здоров'ї і шкірі. Якщо пити каву по кілька чашок в день, то можна отримати зневоднення організму. Якщо пити кілька чашок кави, то необхідно пити, як мінімум, стільки ж води.

Нагадаємо, що українцям розповіли, в яких регіонах найдорожчі продукти.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", лікарі розповіли, які продукти будуть корисними для людей, які страждають від гіпертонії.