Стало відомо про курйозну подію в Чернігівській області. Українцям розповіли, що 4-х працівників дитячого табору звільнили через те, вони ставили музику російських і радянських виконавців.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "НВ Україна"

Надія Балабус - директор міського департаменту повідомляє, що 11 серпня Леся Іващенко, яка працює недалеко від дитячого табору Чайка, опублікувала в соціальній мережі відеоролик, де можна почути радянську пісню День Перемоги. Вона розповіла, що діджей дитячого табору включав музику російських виконавців, таких як Баста, Моргенштерн та інших представників російської естради. Крім цього, повідомляється про те, що проводилися гучні дискотеки до 23:30.

Леся Іващенко каже, що співробітників дитячого табору неодноразово просили змінити репертуар і не ставити музику "персон заборонених в Україні".

Жінка додала, що музика була не просто російською, а саме тих виконавців, яких заборонили на території України. Вона каже, що спілкувалася зі співробітниками дитячого табору і просила змінити репертуар. Пісня Катюша і День перемоги радянських артистів теж здалися неприйнятні для маленьких дітей.

Що стосується директора дитячого табору Чайка, то він прокоментував ситуацію, що склалася. Він пояснив, що повинен був проходити міні-спектакль "повернення солдата додому", де розкривалися події Другої світової війни. На його думку пісня День Перемоги ідеально підходила до цієї постановки.

Є інформація про те, що діджея, старшого вихователя і педагога, який це все організував, було звільнено.

За словами юриста Ольги Чернової всі заходи повинні проходити українською мовою, так як нещодавно був прийнятий закон про те, що української мови тепер має бути набагато більше.

Після цього інциденту в таборі репертуар змінили, і було прийнято рішення посилити контроль, щоб такого більше не повторювалося.

Нагадаємо, що українська співачка Віра Брежнєва показала свою нижню білизну.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Ані Лорак здивувала аудиторію ефектним макіяжем.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли, що Міс Молдова потрапила в мовний скандал.