У мережі з'явилися фотографії гуртожитку, в якому капітального ремонту не було з 1986 року

Плачевний стан багатьох студентський гуртожитків нерідко стає предметом жартів, проте іноді ситуація з якістю житла запускається до такої міри, що незрозуміло, як там взагалі можна жити. Про подібний випадок розповів інформаційний портал "ТСН".

Так, повідомляється, що в мережі з'явилися фотографії жахливої якості житла в студентському гуртожитку НАУ №11, розташованого на вулиці Ніжинській в Києві. На фотографії відображені вбиральні та душові в жахливому стані, видно, що приміщення давно не проходило ремонт.

Гуртожиток НАУ №11. Фото: ТСН

У спочатку публікації в мережі автор зазначив, що навіть у слідчих ізоляторах умови перебування кращі, ніж в 11-му гуртожитку НАУ, тільки студенти, на відміну від ув'язнених, платять за проживання.

Гуртожиток НАУ №11. Фото: ТСН

Варто відзначити, що в Google-відгуках на сторінці одинадцятого гуртожитку НАУ можна знайти велику кількість скарг студентів на тарганів, однак, незважаючи на велику кількість негативних відгуків, в кращу сторону ситуація не змінюється.

Гуртожиток НАУ №11. Фото: ТСН

Майбутні фахівці і магістри публікують в мережі фотографії бувалої кухні, в якій підвіконня відбитий, а газова плита і раковина не змінювалися з часів Радянського Союзу. В інших кімнатах видно, що багато дверей залатані, а столи — перекошені.

У санвузлах відсутня підлога, а на раковині встановлено розбите дзеркало. У стінах є наскрізні діри, через які проглядаються іржаві труби. В окремих кімнатах двері забиті дошками або кріпляться до стін, з яких випадають цеглини.

Звернувши на цю ситуацію увагу, журналісти звернулися за коментарем до адміністрації гуртожитку. Там відповіли, що будівля гуртожитку дійсно дуже давно не проходило ремонт і порекомендували не селити в ньому своїх дітей. Там також зазначили, що поняття не мають, коли буде Капітальний ремонт гуртожитку і чи буде він взагалі.

Проживання в такому "фешенебельному" місці коштує відносно недорого-520 гривень за місяць, що дешевше, ніж в інших гуртожитках, проте плату потрібно вносити відразу за п'ять місяців, так що платити доводиться 2600 гривень.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, де в Україні вже найближчим часом настане осіння погода.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області працівник митниці став винуватцем ДТП і зник з місця події.

Також "Hyser" писав, що експерти назвали овоч, який допоможе позбутися набряків під очима.