На території Російської Федерації стався дуже страшний інцидент. Стало відомо, що нещодавно впав і розбився ще один військовий літак.

Про це повідомляє портал «РБК-Україна»

На превеликий жаль для рідних військового, який був пілотом нового російського винищувача, цей політ виявився останнім. Чоловік, який був професійним льотчиком, не зміг вижити після падіння військового літака.

Міністерство оборони Російської Федерації повідомляє, що це падіння відбулося в районі Астрахані. Військовий винищувач Міг - 29 впав, і його пілот не зміг вижити.

Місцева преса повідомляє, що в літаку не було боєкомплекту. Він розбився на території полігону Ашулук, де не було людей, і постраждалих більше не було. Є інформація, що, швидше за все, аварія сталася через техніку, яка відмовила.

У Міністерстві оборони Російської Федерації заявили, що комісія Головного командування Повітряно-космічних сил відразу була відправлена на місце катастрофи. Професіонали роблять все, щоб встановити причину падіння військового винищувача МіГ-29.

Крім цього, є інформація, що це не єдиний нещасний випадок, який стався на території РФ. Є інформація, що нещодавно в Росії розбився вертоліт і є жертви.

На території Російської Федерації впав вертоліт Мі-8, на борту якого перебували туристи. На даний момент вже є точна інформація про людей, які загинули. Через жахливу подію загинуло 8 осіб.

Через помилку пілота і відмови двигуна була зроблена дуже жорстка посадка, яка понесла за собою жахливий результат. Відомо, що вертоліт Мі-8 впав в озеро і знаходиться там на глибині 135 метрів під водою.

Нагадаємо, що в Україні один з працівників митниці спровокував дуже страшну ДТП, після чого зник з місця події.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", під Москвою впав літак на борту з героєм Росії.

Також портал "Hyser" писав, що на трасі Одеса-Миколаїв сталася потужна ДТП.