Вже в найближчі дні погода в Україні кардинально почне змінюватися.

Тропічне жарке повітря зміниться атлантичним і прохолодним, пишуть "Факти". Атмосферний фронт принесе з собою шквали до 24 м/с, грози і зливи. У деяких місцях можливий град.

Заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня розповідає, що 19 серпня атмосферний фронт переміститься в південні та східні регіони України.

20 серпня фронт переважатиме на Сході, куди прийдуть грози. На решті території країни опадів не передбачається. Денна температура коливатиметься від +21 до +26 градусів.

З 21 по 23 серпня температура збережеться. Місцями можливі невеликі дощі.

Вдень очікується від +22 до +27. Нічна температура складе +10... +16 градусів Цельсія.

24 серпня в Україну прийде атмосферний фронт, який затримається до 26 серпня. Температура підніметься до +25... +30 градусів. Очікуються грози. Після відходу фронту температура повітря знизиться до +20... +26 градусів.

За словами народного синоптика Леоніда Горбаня, 22, 27 і 29 серпня можливі дощі. З 19 до 21 і з 23 до 26 серпня буде жарко.

Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що у другій декаді серпня буде тепло. Осіння погода особливо буде відчуватися ночами, а вдень буде відносно тепло.

Раніше Hyser писав про те, що названо захворювання, які можна підхопити на українських пляжах.

Також Hyser повідомляв, що синоптики розповіли, коли в Україну прийде Осіннє похолодання.

Нагадаємо, що пророцтва Ванги на 2021 рік почали збуватися.