Найбільший флагшток Херсонської області, який встановили нещодавно, впав і розчавив машину

Не так давно в місті Херсон встановили найвищий флагшток в області, який був приурочений до Дню Незалежності України. 23 серпня на ньому планувалося встановити найбільший в області прапор нашої держави, проте конструкція не протрималася буквально кілька днів, і флагшток впав. Про це повідомляє місцеве видання "Улюблений Херсон".

Повідомляється, що флагшток мало того, що впав, так ще й придавив собою автомобіль Lexus місцевого чиновника, хоча, на щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Встановлено флагшток був на узбережжі Парку Слави неподалік від обласної бібліотеки імені О. Гончара.

Через деякий час журналістам вдалося з'ясувати, що розчавлений автомобіль належав заступнику директора Департаменту розвитку територій, начальнику управління будівництва та фінансового забезпечення Херсонської облдержадміністрації Віталію Караваєву.

Після того, як фотографії та відеозаписи з флагштоком, що впав, почали поширюватися по мережі, зі своїм коментарем виступив голова Херсонської облдержадміністрації Сергій козир, який звернув увагу на те, що користувачі Мережі, які обговорюють цей курйоз, повинні самі "озирнутися і подумати, що вони самі зробили для області".

Варто відзначити, що на будівництво даного флагштока було витрачено 8 мільйонів гривень, ходячи гроші з нього виділялися не з бюджету, а з грантових коштів. У Херсонській ОДА заявили, що оплачувати установку флагштока збиралися після його установки, проте тепер підрядник, зі зрозумілих причин, коштів не отримає. Експерти відзначають, що підняти конструкцію вдруге вже не вийде.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям доведеться прив'язувати sim-карти до паспорта.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області сталася трагічна ДТП.

Також "Hyser" писав, що експерти назвали продукт, який продовжує життя на чверть.