У курортному Бердянську під час відпочинку раптово померла відома українська журналістка. Нічого не віщувало біди.

Сайт OBOZREVATEL повідомив трагічну новину: під час відпочинку в Бердянську несподівано померла журналістка порталу Ольга Байвидович. Жінка разом з дочкою Олександрою вирушила у відпустку, яку вирішила провести в місті Бердянськ Запорізької області. Ще напередодні у своєму мікроблозі вона ділилася яскравими знімками з курорту. Нічого не віщувало біди, на здоров'я в той день Ольга не скаржилася. Напередодні спілкувалася з друзями в соцмережі, а потім її серце раптово зупинилося. За наявною інформацією, швидка допомога занадто довго їхала на виклик. Попередня причина смерті-серцевий напад. Також є версія, що у жінки були хронічні проблеми з серцем, а минулої зими вона перехворіла коронавірусом. Інформацію про смерть матері її колегам підтвердила дочка Олександра.

У Ольги залишилася молода дочка і літня мама. Зараз вирішується першочергове питання-про транспортування тіла до Києва. Журналісти сайту OBOZREVATEL закликали всіх небайдужих допомогти доньці та матері Байвідович з похоронами. Для цього публікуємо номер банківської карти дочки померлої Олександри 4149 4991 4657 5186.

Друзі та колеги Байвідович згадують її тільки з позитивного боку і висловлюють свої співчуття рідним Ольги.

Колектив порталу Hyser також висловлює щирі співчуття рідним і близьким Ольги Байвідович і сумує разом з ними. Світла пам'ять!

Як повідомлялося раніше, на Донбасі трагічно загинув молодий український воїн. Не дожив до Дня Незалежності кілька днів. Війна забрала ще одне життя. Україна сумує.

Hyser також писав, що світ спорту втратив талановитого футболіста. Відомий спортсмен трагічно загинув при спробі втекти з Афганістану, який захопили таліби.

Ми також писали, що в Японії помер творець популярної головоломки. Над цією грою сушать голови фанати по всьому світу. Вест світ сумує.