Якщо вірити бюджету 2021 року, то в дороги депутати запланували "закатати" понад 81 млрд грн з казни. Така щедрість обумовлена, мабуть, тим, що зараз українські дороги знаходяться лише на 126 місці в світі в рейтингу якості доріг індексу процвітання. Ось тільки гроші не врятують дороги, якщо немає між службами взаєморозуміння. Черговий приклад з Ужгорода.

Так, стало відомо, що вночі 18 серпня в Ужгороді на вулиці Грушевського на частину дороги, де ще триває ямковий ремонт, нанесли свіжу дорожню розмітку. Відповідне фото опублікував в Facebook Віталій Глагола.

Схоже, працівники служби так постаралися виконати "вчасно та якісно" роботу, що змогли провести білу лінію не дивлячись на погану дорогу.

Жителі Ужгорода вже встигли посміятися над роботою комунальників.

"На жаль яма не комуністична і не підлягає декомунізації", " це регенераційна фарба нано технологія через 3 дні асфальт сам наросте...",- пишуть користувачі.

Про причини нанесення розмітки на ями вже висловились і представники влади.

Так, директор департаменту ужгородського міського господарства Володимир Бабидорич нічого надзвичайного не бачить в цьому. За його словами, "оскільки роботи проводились вночі, то оператор, мабуть, просто не побачив ямковість і вирубку асфальтобетонного покриття".

Правда, залишати вулицю Грушевського в такому стані в міськраді не будуть. Там уже склали дефектний акт на працівників львівської фірми "Трафік Менеджмент Груп". За словами чиновника, 21 серпня виконавець наноситиме нову розмітку коштом львівської компанії.

Водії ж обурені таким марнотратством.

"Розрили все, розмітку нанесли, ями не закрили. Дороги мають якось за правилами робити, а вони роблять мітка на латці. Так зробіть один раз дорогу, кожен рік одне й те саме", - розповіла журналістам Вікторія Зарванська, яка щодня їздить вулицею Грушевського.

"Вперше бачу, щоб на ямки наносили розмітку. Я ще з таким не стикався, скільки їжджу. А їжджу я досить давно років 20-25 років. Нарізали ями, не залатали, ями досить глибокі, коли дощ можна порізати колеса", — сказав водій Максим Сторожук.

Раніше Hyser писав про те, що Сімферополь зник під водою.

Також наш портал повідомляв, що у Чернігівській області сталася жахлива ДТП.

Нагадаємо, що у Запоріжжі сталася масштабна пожежа в багатоповерхівці.