Всім українцям повідомили досить тривожну інформацію. Стало відомо, що на території України будуть закриватися центри, в яких роблять щеплення від COVID-19.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «today.ua»

Стало відомо, що вже цієї осені будуть закриті відділення, в яких можна було зробити вакцину. Не варто поки впадати в панічний стан, так як є час, щоб зробити щеплення тим, хто не встиг.

На сьогоднішній день всі відділення з щеплення відкриті, але потрібно поквапитися, так як вони будуть закриті вже восени через те, що очікується різке зростання захворювання коронавірусом.

Ні для кого не секрет, що восени настає особливий період, коли приходить сезон захворювань. Відомо, що спеціальні місця, де роблять щеплення від коронавірусу, відкриті тоді, коли ситуація вважається благополучною. Відділення щеплення закриваються для того, щоб не зробити щеплення людині, яка може бути зараженою.

Потрібно повідомити про те, що навіть якщо центри вакцинації продовжать свою роботу в період осені-зими, то люди, які захочуть зробити вакцину в цей час, будуть змушені робити тест на коронавірус.

Лікар Віктор Петров заявив, що пік коронавірусу в Україні варто очікувати вже в найближчі півтора-два місяці.

Дуже важливо підкреслити, що навіть якщо людина відчуває себе досить добре, то в осінній період його можуть змусити робити тест на коронавірус, якщо він хоче вакцинуватися.

На даний момент всі відділення, де роблять щеплення, працюють у звичному режимі. Якщо ви хочете дізнатися більш детальну інформацію про роботу МОЗ, то є спеціальний номер телефону, за яким можна звернутися: 0800 60 20 19.

Крім цього, стало відомо, що в мережу просочилася дуже важлива інформація. Стало відомо, що штам Дельта, насправді, набагато небезпечніше, ніж вважають люди. Він має здатність поширюватися набагато швидше, ніж інші віруси. Вчені зараз його прирівнюють до таких хвороб, як вітрянка і кір, так як штам Дельта може неймовірно швидко поширюватися.

Нагадаємо, що українцям розповіли, коли планують вводити локдаун.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про нові небезпечні штами.