24 серпня, в День Незалежності України помер відомий соратник Юлії Тимошенко

У вівторок, 24 серпня, в день національного українського свята, померти колишній народний депутат і колишній голова Київської міської державної адміністрації, а також лідер київської організації партії "Батьківщина". Про це в мережі повідомила депутат Київської ради від фракції "Батьківщина" Тетяна Меліхова у своєму акаунті в Facebook.

Причина смерті колишнього народного депутата поки що невідома. Помер політик у віці 69 років. Він працював народним депутатом у Верховній Раді в період з другого по четверте і з шостого по сьоме скликання.

У 1996 році Бондаренко був заступником міністра, займаючись справами Міністерства юстиції України. У 2014 році політик очолював Київську міську державну адміністрацію, а також був керівником Київської міської організації "Батьківщина". Також, завдяки йому, під Києвом з'явився музей"Українське село".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в курортному місті Бердянськ відпочинок Для відомої української журналістки Ольги Байвідович раптово закінчився смертю. Жінка зі своєю дочкою Олександрою вирушила у відпустку. Звідти вона опублікувала кілька знімків в соціальних мережах, була задоволена відпочинком і не скаржилася на здоров'я, проте її серце все ж різко зупинилося.

Повідомляється, що машина швидкої допомоги занадто довго їхала на виклик. Причиною смерті назвали Серцевий Напад. Існує версія, що у жінки було хронічне захворювання серця, а минулої зими вона перехворіла коронавірусом.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що завдяки нейромережі вдалося відтворити голос Тараса Шевченка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на репетиції параду українські військові передали потужний "Привіт" Володимиру Путіну.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, скільки українці відпочиватимуть на 30-ту річницю Незалежності України.