Експерти розповіли про те, як можна вберегти свої нирки від проблем.

Багато хто знає про те, що проблеми з нирками можуть привести до серйозних наслідків і навіть летального результату для людини. Але мало хто знає про те, що деякі симптоми в організмі можуть вказувати заздалегідь, що вже почалися проблеми в організмі. Але мало хто звертає на це увагу і починає лікування тільки після гострих симптомів, коли кардинально змінити ситуацію неможливо.

У багатьох випадках втома і зниження рівня енергії, до яких додаються проблеми з концентрацією уваги, можуть бути ознаками порушення функції нирок. Справа в тому, що в здоровому стані орган виробляє гормон, званий еритропоетин, який повідомляє тілу, що потрібно виробляти еритроцити, що переносять кисень.

При порушенні функціонування нирки синтезують набагато меншу кількість цього гормону, що знижує кількість еритроцитів. У свою чергу зменшення кількості червоних кров'яних тілець, що переносять кисень до органів, призводить до того, що м'язи і головний мозок починають швидко втомлюватися.

Крім того людина може відчувати постійне порушення сну. При тому не важливо, у скільки він ліг спати і у скільки йому потрібно прокинутися. Виникає хронічний недосип, що позначається на роботі інших органів і систем.

Крім того деякі продукти Петунія м гут погано засвоюватися, що також буде призводити до проблем. Так як рідина з організму не буде виходити, а буде накопичуватися. Таким чином людина почне страждати від набряків. Особливо це буде помітно на ногах, руках і обличчі. Також може змінитися колір шкіри і її стан. На ці ознаки також варто звернути увагу.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, чому пити кефір на ніч так небезпечно для організму людини.

Також писали, що експерти розповіли, чим можна заразитися на українських пляжах.

Нагадаємо, що медики назвали нові побічні ефекти, які виникають в оргнізмі людини після вкцинації від ковід.