Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів про привілеї для шкіл, в яких вакцинувалися 80% вчителів.

Вже незабаром буде розпочато новий навчальний рік і багатьох хвилює питання, як буде організовано навчання. Адже Міністерство охорони здоров'я України висунуло вимогу щодо кількості вакцинованих вчителів у кожному навчальному закладі. Як розповів міністр охорони здоров'я України, що Віктор Ляшко, що ті навчальні заклади, в яких буде вакциновано близько 80% вчителів зможуть виграти комп'ютерні класи.

"Зараз проходить цікава акція в навчальних закладах: всі школи, в яких будуть вакциновані більше 80% педагогів, можуть податися на конкурс і можуть розіграти комп'ютерні класи та гарнітури", - розповів він.

Раніше в прес-службі МОЗ повідомляли, що на конкурсі "вакциновані та відкриті" можна виграти комп'ютери, гарнітури та роутери для закладів.

Крім того в Міністерстві охорони здоров'я розповіли про те, що навчальні заклади зможуть поборотися і за інші цінні призи. Але важливо, щоб були виконані всі умови конкурсу.

Також будуть розіграні:

  • 3 суперпризу: набори з 10 комп'ютерів, 10 гарнітур і 10 роутерів для кожної школи-переможниці.
  • 15 міні-призів: набори з 10 гарнітур і роутера для кожної школи-переможниці.

У конкурсі може брати участь будь-яка школа. Для цього важливо пройти реєстрацію і правильно заповнити всі графи анкети. Якщо якісь дані про навчальний заклад будуть введені не коректно, то тоді доведеться все виправляти. Тому що в такому випадку школа не буде допущена до конкурсу. Для всіх умови будуть однакові і їх важливо строго дотримуватися.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні можуть закрити багато центрів масової вакцинації, українців вже попередили.

Також писали, що у Міністерстві охорони здоров'я України розповіли про те, коли в країні буде введений новий локдаун.

Нагадаємо, що медики назвали нові штами коронавірусу, які викликають у них побоювання.