У Мережу потрапила дуже тривожна інформація про те, що на території Російської Федерації вулкан Ебеко почав вивергатися. Цей вулкан знаходиться на Курилах, він дуже сильно налякав місцевих жителів.

Відповідну інформацію розмістили на порталі "obozrevatel"

З'явилася інформація про те, що на півострові Парамушир на території Росії вулкан Ебеко почав виверження. Жителі Північно-Курильська дуже сильно злякалися, так як такої дії ніхто не очікував.

Несподіваний викид величезної кількості попелу супроводжувався найпотужнішим звуком, схожим на вибух. Місцеві жителі розповіли, що вибух був настільки сильний, що вікна в будинках мало не посипалися, а тверді стіни в будинках здригнулися.

Місцевий житель розповів, що один з його знайомих подумав, що це вибухнула машина біля його будинку. Люди знають цей вулкан, він димить вже протягом 5 років, і ніхто навіть і не міг подумати, що він може раптово вивергатися. За словами очевидців, неймовірний струмінь з попелу і пилу буквально злетів у повітря, залишаючи за собою величезний слід. Люди кажуть, що цей дим пішов у бік океану.

Місцеві жителі дуже засмучені, так як у них давненько не було опадів. Протягом цілого місяця не йшли дощі, а автомийок в окрузі немає зовсім. Це означає Те, що весь вулканічний пил знаходиться в місті.

МНС по Сахалінській області дало звіт, що вулкан Ебеко зробив найпотужніший викид попелу на відстані в 3,7 кілометрів у висоту. Цей попіл рознісся в радіусі 10 кілометрів, що не може не насторожувати місцевих жителів. Але як кажуть самі рятувальники, ніякої загрози це не несе.

Крім цього, є інформація про те, що на Камчатці також відбулося виверження вулкана. Ключевська сопка - це вулкан, який вважається найбільшим діючим вулканом на території Євразії. Виверження тут - не рідкісне явище, вони відбуваються раз на кілька років.

Нагадаємо, що у Карпатах стався потужний землетрус.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Туреччині випав сніг.

Також портал "Hyser" писав, що в Одесі стався страшний землетрус.