Експерти розповіли, які напої можуть спровокувати в організмі онкологію.

Так, багато людей навіть не здогадуються про те, що деякі напої можуть викликати серйозні захворювання в організмі. Наприклад, мова йде про онкологію. Всі знають про те, що це захворювання може привести до летального результату. На пізніх етапах свого розвитку воно не піддається лікуванню. Можна тільки поліпшити стан людини, тобто зняти гострий прояв симптомів, і на цьому все.

Тому лікарі попереджають про те, що від деяких продуктів, які можуть привести до цього захворювання варто повністю відмовитися. В першу чергу це потрібно для безпеки самої людини.

Експерти склали список напоїв, які можуть якраз привести до онкології.

Йдеться про газовану воду, соках і енергетиках.

Лікар підкреслила, що ризик підвищується майже на третину в тому випадку, якщо солодкі напої регулярно вживає підліток.

"Причому ризик знижується, якщо він перестає пити такі напої в дорослому віці", - попередила експерт.

Тому не тільки дорослим, але і дітям варто відмовитися від цих напоїв. Тим більше, що рак все частіше і частіше починають виявляти саме у дітей. Серед них також не виключені летальні випадки. Як запевняють багато експертів, що це захворювання стало "молодіти".

Лікар розповіла, що подібний вплив напоїв-провокаторів раку пояснюється збільшенням числа небезпечних штамів бактерій в кишечнику, а також розвитком ожиріння і місцевого запалення в стінці кишки. Але поки точні причини не ясні.

Також варто відмовитися від напівфабрикатів і сильно жирної, солоної і солодкої їжі. Вона також негативно впливає на організм в цілому.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали ТОП продуктів для міцного сну.

Також писали, що Комаровський попередив українців про алкогольну небезпеку.

Нагадаємо, що медики розповіли, наскільки небезпечний хот-дог для організму.