Всім жителям України повідомили дуже трагічну новину. Стало відомо, що сьогодні трапилася дуже велика аварія на українській залізниці.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «Апостроф»

Сьогодні "Укрзалізниця" повідомила дуже неприємну і сумну інформацію про те, що у Львівській області сьогодні сталася масштабна аварія. Це стало відомо після того, як "Укрзалізниця" отримала кілька повідомлень про те, що потяги у Львівській області значно затримуються.

Після цього тривожного дзвінка було прийнято рішення перевірити ситуацію, в ході чого було виявлено жахливу ситуацію на залізниці.

Стало відомо, що 26 серпня, у Львівській області, не доїжджаючи до станції Глинна-Наварія, з рейок на залізниці зійшло цілих 13 вагонів. Важливо підкреслити, що це був не пасажирський поїзд, а товарний.

Аварія
Аварія

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив цю сумну інформацію на своїй сторінці в соціальній мережі.

Ігор Зінкевич написав у своєму акаунті в Facebook, що біля Глинського лісу зійшло з рейок 13 вагонів товарного поїзда. Дуже важливо відзначити, що за словами депутата постраждалих людей не виявилося.

Відомо, що на місце події вирушили спеціальні служби, які ведуть розслідування і дізнаються причину цієї аварії. За словами Ігоря Зінкевича небезпечних речовин у вагонах не було виявлено, як і постраждалих людей.

Крім цього, потрібно заявити, що дорога в цьому місці перекрита, депутат просить людей об'їжджати переїзд через кільцеву дорогу.

Аварія
Аварія

Українські громадяни не обділили увагою таку інформацію і ставили свої відгуки з цього приводу.

"годину ранком перед переїздом в Басівці простояли, доки він мигав ... від не можна якось про такі штуки на переїздах інформувати", "Хто порахував скільки начальства і простих робітників? Ось вам і відповідь ,чому таке стається!", "Слава богу що не було людей . А че Бі так пасажирський Приморський поїзд", - пишуть українці.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що українцям повідомили про жахливу ДТП.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", страшне ДТП забрало життя трьох людей.