На превеликий жаль, прогнози, які давали експерти щодо зростання долара збуваються. Курс американської валюти продовжує зростати на території України і може переварити позначку в 27 гривень.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «Уніан»

Стало відомо, що сьогодні, 26 серпня Національний банк України вказав офіційний курс української гривні до американського долара. На сьогоднішній день цей курс становить 26,77 гривні за долар. Варто відзначити, що в порівнянні з попередніми показниками, то наша національна валюта стала слабшою на 6 копійок.

Якщо брати дані, які оприлюднив Національний банк України, то гривня стала слабшою за співвідношенням і до євро. На сьогоднішній день 1 євро коштує 31.51 гривні.

Не варто замовчувати про те, що на міжнародному банківському ринку України, котирування гривні до долара становить 26,82/26,84 грн/дол, а євро - 31,56/31,58 грн/євро.

Експерти поділилися своїми прогнозами щодо української валюти на найближче майбутнє. Вони дають не дуже благополучний прогноз і повідомляють, що долар до кінця цього року може перевалити позначку в 27 гривень. Це означає, що наша національна валюта продовжує падати.

Професійний аналітик Андрій Гойлов з "RoboForex" думає, що через пару днів Долар повинен стати дорожче ніж 27 Українських гривень.

Є ще один професійний експерт Ян Кароль, який працює аналітиком в компанії «Esperio», він повідомляє, що Долар буде в середньому також стояти близько 27 гривень, а саме - 26,93-27,07 гривень.

Якщо підсумувати, то можна зрозуміти, що рівень української національної валюти продовжує падати. З такими темпами можна припустити, що наступного року ситуація може погіршиться, якщо не вживати відповідних заходів.

Нагадаємо, що українцям розповіли, коли чекати нових карантинних обмежень.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", вчені розповіли про можливий вибух захворюваності на ковід.

Також портал "Hyser" писав, що експерти розповіли, що українці здають свої цінності.