Володимир Зеленський розповів, чому плакав на параді і розповів про успіхи на посаді президента

Не так давно в Україні була відсвяткована тридцята річниця Дня Незалежності Україна. Під час свята по столиці пройшов великий парад, під час якого у глави держави Володимира Зеленського виступили сльози. Зеленський в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" в ефірі телеканалу "1+1"пояснив, що він, в силу своєї емоційності, як і багато інших українців не зміг стримати сльози. Зеленський підкреслив, що всі присутні на параді — живі люди, і багато хто не стримав сліз.

Крім питань про сльози на параді, у Зеленського запитали, які свої досягнення він може назвати головними. У відповідь на це Зеленський жартівливо натякнув на те, що кількість його досягнень поки не планує закінчуватися.

Так, президент заявив, що він робить все, щоб його, і інших представників України на міжнародній арені поважали не тільки всередині українських кордонів, а й за їх межами, щоб прислухалися до думки України і не вирішували якісь питання без її участі. Зеленський вважає, що нерідко історично складаються ситуації, коли люди скаржаться на те, що їх народ спочатку був під правлінням одних, потім під правлінням інших, потім — третіх. Президент вважає, що потрібно позбавлятися від звички жити таким чином і брати ініціативу в свої руки.

З іншого боку, Зеленський як і раніше не задоволений інфраструктурою в країні. На його думку, той факт, що в Україні досі немає інфраструктури — ганьба. Він зазначив, що багато людей з інших країн, які відвідували Україну, відзначали, що країна красива, проте в ній немає ні доріг, ні мостів, ні готелів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що ще в одному регіоні України поставили хрест російською мовою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кабінеті Міністрів заявили про те, що українцям перенесуть два робочих дні.

Також "Hyser" писав, що колишній президент Ющенко обізвав українців неприємним словом.