ПриватБанк знову потрапив у гучний скандал з пропажею грошей.

Так, знову стало відомо про те, що ПриватБанк потрапив у скандал. Вся справа в тому, що стався збій, який призвів до того, що у клієнта протягом тижня незрозуміло куди списувалися гроші з рахунку. При тому, що клієнт поповнював карту, але його баланс все одно йшов в мінус. І це при тому, що картка була дебетовою, а не кредитною.

"На карті було 200 гривень, на наступний день стало мінус 130 гривень. Подзвонив у ПриватБанк. Сказали: "чекай добу". Через добу гроші так і не повернулися... Розплачуюся в магазині: недостатньо - на балансі 30 гривень. У транзакціях є операція на поповнення 500 гривень і ніяких списань. 500 гривень випарувалися і Залишилося 30 гривень на карті", - йдеться в повідомленні.

Під коментарем клієнта співробітники банку запросили його дані, щоб розібратися в ситуації. Після стало відомо про те, що в ПриватБанку пообіцяли, що всі гроші будуть повернуті на баланс клієнта протягом 11 днів.

Інші коментатори припускають, що це міг бути просто збій або у клієнта банку є певні підписки, які знімають гроші.

Поки точно встановити, що стало причиною таких незрозумілих списань, не вдалося. Є надія на те, що співробітники банку все таки не пустять цю ситуацію на самоплив і розберуться в ній належним чином.

Варто сказати, що це не перша ситуація, коли клієнта цього банку скаржаться на те, що з їхніх рахунків незрозумілим чином пропадають гроші. Також багато писали про проблеми з банкоматами. Коли вони намагалися зняти гроші, то сума з карти списувалася, але банкомат ніяких грошей не видавав. І таких історій по всій Україні було багато.

Раніше Hyser писав про те, що два великих українських банки попередили про закриття відділень.

Також писали, що ПриватБанк порадував клієнтів потужною новацією.

Нагадаємо, що ПриватБанк попередив клієнтів про нове правило.