У мережі з'явилася інформація про чергову авіакатастрофу в Росії. У Пермській області сталося крах фронтового бомбардувальника Су-24.

Екіпаж авіаборту встиг провести катапультування і всі члени команди - вижили. Про це пише видання РБК-Україна з посиланням на росЗМІ.

Також відомо, що для евакуації військових був направлений спеціальний вертоліт. На даний момент постраждалі члени екіпажу знаходяться в лікувальному закладі і їх життю нічого не загрожує. Більш того, вони нібито відмовилися від лікування в умовах стаціонару.

За даними російських мас-медіа, літак Су-24 здійснив зліт з військового аеропорту, що знаходиться під Перм'ю. Відомо, що він летів для проведення планового ремонту на авіаремонтне підприємство.

З моменту, коли борт піднявся в повітря і до того, як катапультувалися пілоти – пройшло всього кілька хвилин. Падіння бомбардувальника сталося в лісистій місцевості в 95 км на захід від Пермі.

Ведеться слідство і з'ясовуються причини – події. Офіційної версії-поки немає. Але за попередньою, аварія літака сталася через відмову техніки.

За повідомленнями інсайдерів в росЗМІ, перед катастрофою бомбардувальник заходив на посадку на аеродромі під Перм'ю для дозаправки. Варто відзначити, що за цей місяць це вже п'яте за рахунком крах російського повітряного судна. Чотири з них - були військовими суднами.

Для довідки: Су-24 відноситься до категорії фронтових бомбардувальників, розроблених в Об'єднаній авіабудівній корпорації. Він призначений для нанесення ракетно-бомбових ударів в простих і складних метеоумовах, як в денний, так і в нічний час.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Мережі спливли подробиці скандальної НП з українським авіабортом в Кабулі.

Також наш портал розповів про те, що на інтернет-просторах обговорюють вражаюче відео польоту найбільшого літака в світі над Києвом.

Нагадуємо, що в Росії при падінні винищувача загинув пілот.