Син президента-втікача Віктора Януковича Віктор Янукович-молодший, швидше за все, живий.

Про це вже не раз писали різні ЗМІ, посилаючись на слова очевидців, передає "Суд".

Так, повідомляється, що ні в одному протоколі російській поліції не числиться прізвище Янукович. Ім'я людини, яка загинула 20 березня 2015 року на озері Байкал Віктор Давидов. Прізвище Давидов зустрічається в сім'ї Януковича і це прізвище бабусі Януковича по матері.

Далі йде нестиковка тому, що Давидов - уродженець Москви, а Янукович родом з Єнакієвого. А в Росії офіційно смерть Януковича-молодшого не була підтверджена.

Ніяких фотографій з похорону чоловіка в мережі Інтернет немає. Поховання відбулося в Севастополі і воно було закритим. На самій могилі не було ніяких розпізнавальних знаків, крім величезної кількості квітів і великого числа охоронців.

За словами українця Володимира Світличного, який працює в поліції, в Канаду незабаром після смерті сина експрезидента прибули троє громадян Росії і зняли кімнату в готелі. Трохи пізніше цих чоловіків бачили в одному з автосалонів - вони купили дороге авто.

Після цього їх паспорти ніде не були помічені.

За словами очевидців, один з чоловіків був точною копією загиблого сина Януковича.

У Торонто, де розташовані найдорожчі особняки, один з місцевих жителів впізнав сина Януковича.

Нагадаємо, що 20 березня 2015 року стало відомо про загибель Віктора Януковича-молодшого. Повідомлялося, що чоловік загинув на Байкалі, коли авто провалилося під лід. За кермом, за непідтвердженою інформацією, перебував син президента-втікача. Решта ж людей, які перебували в авто, вижили.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленський феєрично потролив Януковича на святковому параді на Майдані.

Також Hyser повідомляв, що Владимир Зеленський порушив свою обіцянку.

Нагадавши, які подарунки отримував Зеленський на посаді президента.