У Мережу потрапила дуже тривожна і неприємна інформація про те, що на українській залізниці сталася аварія. Відомо, що в Запоріжжі з рейок зійшло кілька вагонів, що понесло за собою неприємні наслідки.

Про це повідомляє портал "delo.ua"

Всім українцям повідомили, що в Запоріжжі трапилася дуже неприємний нещасний випадок. Товарний потяг, який перевозив вантаж, потрапив у неприємну пригоду. Відомо, що з рейок зійшло 4 вагони, в яких був вантаж.

"Укрзалізниця" повідомляє, що через цей інцидент затримуються потяги, оскільки вони змушені їхати за зміненими маршрутами.

Варто відзначити, що чимало поїздів будуть затримуватися приблизно на 2 години. Потяги з напрямком Київ-Запоріжжя, Маріуполь-Одеса, Запоріжжя — Львів, Львів — Запоріжжя та Київ — Бердянськ будуть їхати іншою дорогою.

Користувачі в мережі, які дізналися про цей інцидент, вирішили довго не мовчати і виговорилися про цю ситуацію.

"А залазниця замість оновлювати рейки оновлює вагони (" , " Саме так ((, залізницею вже давно керують люди, які не мають фахової освіти і приходять туди тільки, щоб красти. Винним, як завжди, буде не керівництво яке купу неякісні матеріали по завищеній ціні, а якийсь бригадир, або робітник колії", "Якщо вагони розвалені то рейки не допоможуть", "Андрій Кругової За вашим якщо машини не нові то і дороги ремонтувати непотрібно?", "Залізниця стала небезпечною. Кожен день вагони сходять з рель", "Львівська область, тепер Запорізька - чекатимемо поки залізницею буде мандрувати ще небезпечніше?", "Наочова рада зі своїми величезними окладами вже ліквідує аварію чи ще ні? Не дарма ж їх на катері катали і поїли дорогим бухлом?",- пишуть відгуки незадоволені українці.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Крім цього, варто відзначити, що зовсім недавно на території Дніпра з рейок зійшло 8 вагонів, які також перевозили якийсь вантаж. Через цей інцидент також затримувалися пасажирські поїзди.

Випадки такого роду-далеко не рідкість, і це вже починає не влаштовувати українських громадян.

Нагадаємо, що водій переїхав людей, які стояли на зупинці.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Києві маршрутне таксі загорілося на ходу.