У Мережу потрапила дуже цікава інформація про останні події в столиці України. Відомо, що в неділю, 29 серпня, в Києві випала дуже велика кількість опади.

Про це повідомляє портал "Апостроф Київ"

29 серпня в столиці України ближче до вечора почався сильний дощ з грозою, який затопив дуже багато вулиць і навіть станцій метро. Київські дороги затоплені, повалені дерева і дуже багато постраждалих магазинчиків.

Варто відзначити, що за кілька годин до зливи Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила жителів столиці про те, що буде сильний дощ і гроза.

Користувачі соціальної мережі вже виклали дуже багато фотографій і відеороликів про негоду в Києві.

Ні для кого не секрет, що зливостічні комунікації вже давно застаріли в столиці України. Їх вже давно потрібно було замінити, щоб ситуація з потопами перестала повторюватися з разу в раз після сильних опадів.

Після сильного дощу багато районів Києва залишилися під водою. Відомо, що вулицю Жилянську в центрі міста повністю затопило, це стосується проїжджої частини. Потрібно підкреслити, що з каналізацій вистрілювали цілі фонтани води, які були схожі на вулканічні гейзери.

На проспекті Перемоги було повалено дерево, а на Позняках також затопило проїжджу частину. Така картина спостерігається по всьому Києву, а станцію "Героїв Дніпра" довелося взагалі закрити, так як туди потрапило дуже багато дощової води.

Метро
Метро

Крім цього, потрібно згадати сильні дощі, які були раніше цього літа в Києві. Тоді теж закрили кілька станцій метро, таких як "Академмістечко" і "Берестейська".

Після сильних опадів столиця України потрапляє під воду, що дуже сильно засмучує місцевих жителів.

Нагадаємо, що українцям розповіли про прихід осені.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", окупований Крим затопило після дощів.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали, як окупований Крим пішов під дощову воду.