У Мережу потрапило дуже кумедне і незвичайне відео, яке нагадує кадри з комедійних фільмів. Одна жінка приїхала на територію популярного ресторану і виявила унікальну картину, яку зняла на телефон.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Главком»

Мешканка Сполучених Штатів Америки приїхала на стоянку знаменитого ресторану Mcdonald's, де побачила дивовижну картину. Навпроти неї стояв автомобіль, в якому на задньому сидінні можна було побачити корову.

Джессіка Нельсон, жінка, яка зняла на телефон дуже кумедне відео, родом з міста Мосайні, який знаходиться в штаті Вісконсін. Американка була дуже сильно здивована, коли побачила масивного пасажира в автомобілі, який стояв перед нею.

Джессіка Нельсон побачила корову, що сидить на задньому сидінні автомобіля "Buick", коли під'їжджала до сервісу для обслуговування водіїв в Mcdonald's.

Недовго думаючи, мешканка Америки дістала свій мобільний телефон і почала знімати дивовижну картину. Після цього вона оприлюднила цей відеофайл у соціальній мережі Facebook на своїй сторінці.

Через деякий час власник автомобіля Buick виявив відеоролик зі своєю участю і коровою, яка стала зіркою в Інтернеті. Чоловік вирішив зв'язатися з жінкою, яка зняла це відео.

Власник Buick повідомив, що він їхав з ярмарку, де купив кілька телят. За його словами, це була не корова, а один з трьох телят, які сиділи на задньому сидінні його автомобіля.

Варто відзначити, що чоловік підкреслив, що було видно всього одного теляти, так як двоє лежали на підлозі і сидінні.

Люди, які побачили цей відеофайл, почали переживати за тварину і залишили дуже багато коментарів під публікацією жінки, яка стала свідком нестандартної картини.

Нагадаємо, що українцям розповіли про нові позашляховики для армії.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", завод автомобілів Opel показав новий електрокар для підлітків.