На Житомирщині сталося страшне ДТП за участю автобуса, в якому їхало 29 пасажирів.

Аварія, яка призвела до загоряння автомобіля, сталася 4 вересня на трасі біля села Мартинівка Житомирської області. В результаті цієї події водій транспортного засобу загинув на місці, а 11 пасажирам медики надають екстрену допомогу. Про це пише "Оглядач".


Уточнюється, що згаданий автобус Neoplan їхав з польських Частковичів у напрямку Маріуполя. У якийсь момент водій автобусу втратив контроль над керуванням і скоїв наїзд на припарковану біля узбіччя фуру DAF з причепом автомобілів. В результаті сильного удару автобус загорівся.

На місце події тут же прибули правоохоронні органи і медики, які надавали допомогу постраждалим. Відомо, що пасажири отримали в основному тілесні травми і опіки, з чим і були госпіталізовані в лікарню. На цей момент їх життю нічого не загрожує, оскільки вони знаходяться під наглядом лікарів.

Автобус здійснив наїзд на фуру DAF з причепом автомобілів, фото: Обозреватель


Автобус згорів повністю і відновленню не підлягає. Власне, це видно по фото, яке було надане ГУ Національної поліції в Житомирській області.


Раніше "Hyser" писав про те, що під Рівним моторошне ДТП забрало життя молодої Полісменки, яка могла ще жити і жити.

Також наш портал повідомляв, що у ДТП розбився відомий боксер-чемпіон, який тільки не так давно відзначив своє День Народження.

Нагадуємо, що Українська сім'я потрапила в трагічну ДТП за кордоном, що призвело до загибелі двох дітей.