Українським громадянам розповіли про те, що в деяких містах підніметься вартість проїзду в громадському транспорті. Так, мова йде про те, що жителі Одеси, Бердянська, Павлограда і Сєвєродонецька будуть платити в транспорті більше.

Про це повідомляють на каналі "7 канал Одеса" у соціальній мережі Telegram.

Варто зауважити, що з середи, 15 вересня, в Одесі в маршрутках по місту збільшиться вартість проїзду до 10 гривень, а в деяких місцях це подорожчання досягне 11 гривень. Якщо сьогодні проїзд коштує 7 гривень, то днями він подорожчає до 10 гривень, і це вперше за 3 роки.

На думку перевізників, такий проїзд серйозно занижений у вартості. Не так давно вони висловили свою вимогу на те, щоб тариф подорожчав. Вся причина полягає в тому, що немає достатньої кількості коштів на обслуговування транспорту і придбання нових машин.

Також вперше за 3 роки проїзд подорожчає і в курортному місті Бердянськ, де хочуть змусити українців платити не 6, а 8 гривень. Вся справа в тому, що газ метану виріс в ціні, тому ціна за проїзд піднялася. Поки конкретної інформації про те, коли буде підвищення вартості проїзду, немає.

Днями проїзд подорожчає і в місті Павлоград (Дніпропетровська область), там українцям доведеться платити не 7, а вже 9 гривень, залежно від того, наскільки далеко пасажиру потрібно буде їхати з одного місця в інше.

Що стосується Сєвєродонецька Луганської області, то там поки не говорять про те, наскільки дорожчатиме вартість проїзду в транспорті. Але зараз відомо, що подорожчання відбудеться до кінця року. Відомо, що на сьогоднішній день українські громадяни їздять за 5 гривень, а причина подорожчання полягає в тому, що паливо сильно зросло в ціні.

Нагадаємо, що українців попередили про підвищення вартості популярної крупи.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українським громадянам розповіли, чому так радикально подорожчала соняшникова олія.

Також портал "Hyser" писав, що жителів України попередили про подорожчання продуктів і підвищення тарифів на комунальні послуги.