Киян попередили про перекриття руху на деяких вулицях.

Уточнюється, що це пов'язано з проведенням спортивного заходу "11-й WORK.UA Київський напівмарафон 2021". Через нього перекриють кілька центральних вулиць. Про це повідомила прес-служба КМДА, пише "Апостроф".


Відомо, що напівмарафон проходитиме 19 вересня з 07:00 до 13:30. Однак з метою безпеки вже з 5:00 18 вересня до 22:00 19 вересня буде перекрито рух автотранспорту на Контрактовій площі. Відповідну заяву зробили організатори цього напівмарафону, які уточнили, що в ньому візьмуть участь близько 9000 бігунів.

Таким чином, з 18 по 19 вересня буде обмежено рух на наступних вулицях:


Крім того, 19 вересня перекриють такі вулиці:


Разом з тим у прес-службі КМДА додали, що внесли деякі зміни в рухи громадського транспорту за маршрутом напівмарафону. Однак подробиці з цього приводу будуть оприлюднені найближчим часом.

Перейшовши за цим посиланням можна ознайомитися з картами, на яких якраз уточнюються деталі обмеження руху в столиці.

До слова, "WORK.UA Київський напівмарафон" - це масштабна бігова подія, яка проходить щороку і має відмінність Silver Label від IAAF (Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій). А це гарантує проведення змагань на найвищому рівні відповідно до міжнародних стандартів якості, безпеки та обслуговування.

Раніше "Hyser" писав про те, що на Львівщині на пішохідному переході сталася трагедія.

Також наш портал повідомляв, що водіїв попередили про нову хвилю штрафів.

Нагадуємо, що під Києвом зіткнулися мікроавтобуси і фура. Є фото цієї страшної трагедії.