У Тернополі з зоопарку втекли звірі, які, опинившись на волі, спокійно розгулювали вулицями міста.

Очевидці тут же почали знімати їх на відео і поширювати в соціальних мережах. Так в одній з них в Facebook під назвою "Тернопільські плітки" з'явилися відеозаписи буйволів, які мирно щипали травичку.

Тварини гуляли по вечірньому парку, а потім пройшлися по вулиці Руська. Водії, побачивши буйволів, знижували швидкість, адже вони ходили прямо по проїжджій частині поблизу Надставної церкви.

Користувачі в коментарях почали писати, що тварини можуть нести загрозу перехожим людям, а також посприяти ДТП.

Пізніше заступник директора з розвитку інфраструктури парків Тернополя Микола Ткач розповів, що двох тварин вдалося зловити і повернути в зоопарк. Це сталося о 23 годині ночі.

"Працівники зоокуточка оглядали тварин. Тварини знаходяться в задовільному стані. За період втечі тварини не завдали ніякої шкоди ні жителям, ні майну", - говорить Ткач.

Зоопарк в парку "Топільче" був заснований більше 30 років тому. Всього в ньому мешкають близько 70 тварин.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що в одному із зоопарків Києва у вольєрі з ведмедями тріснуло скло. Однак замість того, щоб поміняти вітрину, працівники парку просто заклеїли його аплікаціями, не дотримуючись техніки безпеки.

На знімку видно помаранчеві листочки на величезній тріщині, яка може лопнути далі і тварини виявляться настільки близько до людей, що вони можуть постраждати.

Київський зоопарк, фото: РБК-Україна)

Київський зоопарк, фото: РБК-Україна)

Київський зоопарк, фото: РБК-Україна)

Київський зоопарк, фото: РБК-Україна)

Київський зоопарк, фото: РБК-Україна)

Раніше Hyser писав про те, що в Індії оскаженілий слон розмолотив автобус з туристами.

Також Hyser повідомляв, що ведмідь станцював ламбаду і став зіркою мережі.

Нагадаємо, що в Чорнобилі масово розмножуються хижаки.