Президента Росії Володимира Путина запідозрили в любовному зв'язку з молодою дівчиною.

Повідомляється, що новою коханкою Путіна може стати 19-річна фігуристка Аліна Загітова. На думку Іцуро Накамура, японського політолога і професора Університету Цукуба, саме ця дівчина може зайняти місце нібито нинішньої коханки Путіна, теж спортсменки, Аліни Кабаєвої. Такі висновки експерт зробив, проаналізувавши поведінку Загітової, пише "Lenta.ua".


Накамура вважає, що ці російські спортсменки мають унікальний шанс - стати першою леді Росії. Навіть якщо ні, то можливою наступницею Кабаєвою може стати саме 19-річна Загітова, головна мета якої - вийти заміж за Путіна.

У цьому впевнений політолог, аргументуючи свою позицію тим, що прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков теж одружений на спортсменці - Тетяні Навці, яка в свою чергу є продюсером Загітової. Варто відзначити, що юна татарка Загітова мусульманка, родом з Іжевська. Примітно, що дівчина стала першою в історії Росії і другою в світі фігуристкою-одиночницею, яка завоювала всі титули в світовому фігурному катанні ("Великий шолом").


У зв'язку з цим, Загітова вважається наймолодшою фігуристкою, якій вдалося виграти всі головні старти на дорослому рівні і завоювати всі титули в юніорському катанні. Це говорить про її цілеспрямованість і силу духу, а тому можна не сумніватися: якщо ця дівчина чогось захоче - то доб'ється. Навіть самого Путіна.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядає дочка Путіна, яка подорослішала.

Також наш портал повідомляв, що Путін налякав соратників своїм статком на нараді.

Нагадуємо, що друг Путіна розповів про приймача президента РФ і його плани.