Через шість днів після затримання Андрія Косяка Москва висловила невдоволення

Минуло вже шість днів після того, як ЗСУ затримали на Донбасі Андрія Косяка, який видавав себе за представника СЦКК, а на ділі займався розвідкою позицій українських військових, і в Москва нарешті зробили про це заяву, яка переросла в перепалку між МЗС України та Росії. Про це повідомляє iнформаційний портал "Сьогодні".

Повідомляється, що речник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова поскаржилася на те, що Україна не відзвітувала дипломатам про те, що затримала росіянина. Дані дії України вона розцінила як" віроломні "і" провакативні", які, до того ж,"підривають мирне врегулювання конфлікту".

Після цього вона закликала Україну переглянути свою позицію, припинити провокації на Донбасі, а також забезпечити громадянину РФ Косяку доступ до нього російських консулів і повідомляє його місцезнаходження.

У МЗС України, у свою чергу, звернули увагу на те, що долею громадянина РФ російські дипломати перейнялися тільки на шостий день. Речник МЗС України Олег Ніколенко заявив, що така "оперативність" яскраво демонструє ставлення Росії не лише до громадян чужої країни, а й до своїх.

Він також висловив надію на те, що жителі ОРДЛО, яким РФ нав'язала своє громадянство, зрозуміють, що вони не представляють для Росії інтересу, і обіцяний їм захист на деде нічого не означає, І що в кінцевому рахунку Росія просто видає паспорти і відправляє воювати, цинічно використовуючи і забуваючи жителів Донбасу.

Крім того, українська делегація в ТКГ заявила про те, що МЗС РФ офіційно визнало участь російських громадян у конфлікті на Донбасі. На честь цього в делегації оголосили російським дипломатам привітання та побажання в іронічній формі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Путін зробив заяву щодо того, чи буде він балотуватися на наступних президентських виборах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі активно обговорюють нові фотографії дочки Путіна.

Також "Hyser" писав, що у мережі з'явилася інформація про нову коханку Путіна.