У мережі розмістили досить несподівану новину, яка стосується соціальної допомоги у вигляді субсидій. Стало відомо, що в тих областях, де ввели червону зону, будуть підвищені субсидії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

Через нововведення, які поширяться для сімей, які претендують на субсидії, було прийнято рішення їх підвищити в областях, де введена червона зона.

Економіст Олега Пендзіна розповіла, що Міністерство соціальної політики України підвищить соціальні виплати у вигляді субсидій на комунальні послуги на 50%.

Крім цього, український економіст заявила, що в минулому була точно така ж ситуація, як і зараз. Під час минулорічного локдауну українська влада прийняла рішення підвищити нарахування субсидій на комунальні послуги на 50%. Але після того, як Україна почала виходити з тотального локдауну, розміри субсидій почали повертатися до старих показників.

Варто відзначити, що в цьому році ситуація буде точно такою ж, як і в 2021 році.

Отопление. Скриншот с видео на Youtube
Отопление. Скриншот с видео на Youtube
Отопление. Скриншот с видео на Youtube

Крім цього, українцям повідомили про дуже цікаву статистику, в якій йдеться про те, що в 2021 році верифікацію на отримання субсидій пройшло більше 2-х мільйонів українців. Але, за словами експерта, є ймовірність того, що з початком опалювального сезону цей показник може значно збільшитися.

Потрібно підкреслити, що в цьому році верифікацію на субсидії пройшло більше 3-х мільйонів, так що в цьому році цей показник також може повторитися.

Також, необхідно нагадати про те, що ситуація з коронавірусом дуже сильно загострюється останнім часом. У червоні зони потрапляє все більше областей, а українці все більше хворіють на страшну хворобу.

Є інформація про те, що столиця України з 1 листопада потрапляє в червону зону.

Нагадаємо, що жителям України повідомили про різке подорожчання гарячої води.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українці запалять за опалення, навіть якщо його не підключили.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли, коли подорожчає газ.