У Києві відбувся виступ онука Софії Ротару Анатолія Євдокименка. Підтримати брата з Америки приїхала і Соня Євдокименко.

Останнім часом в мережі все частіше спливає ім'я не самої Софії Ротару, а її внучки Соні Євдокименко. Дівчина пробувала свої сили в модельному бізнесі, а потім переключилася на шоу-бізнес. Вона вже записала кілька синглів, проте великої популярності не заробила. А ось про брата Соні Анатолія Євдокименка було відомо зовсім небагато.

Спочатку Анатолій займався фотографією. Моделлю найчастіше виступала його сестра Соня. Однак потім Анатолій все ж вирішив зайнятися "сімейною справою". Ні, онук Ротару не заспівав, але вирішив стати діджеєм.

Днями в київському клубі White Nights відбувся грандіозний виступ Анатолія. Концерт онука Ротару зібрав під дахом закладу натовп столичних тусовщиків. Однак, хоча ремікси Анатолія і хвалять в мережі "диких танців" під його треки не спостерігалося.

Підтримати Анатолія під час його першого великого виступу прилетіла і його сестра Соня. Для цього вона подолала океан. Нагадаємо, зараз внучка Ротару живе і навчається в Америці. Там 20-річна дівчина знайшла собі бойфренда - російського мільярдера Дениса Жаданова. Чи прилетів бізнесмен разом зі своєю коханою до Києва, поки невідомо.

У своєму мікроблозі Анатолій поділився відеозаписами зі свого концерту. На відео видно, як Соня танцює під музику по праву руку свого брата. Дівчина похвалилася своєю стрункою фігурою в джинсах і чорному топі оригінального крою.

Як повідомлялося раніше, син Софії Ротару зворушив мережу зворушливим постом на честь Дня батька. Руслан Євдокименко опублікував архівне фото зі своїм батьком Анатолієм Євдокименком.

Hyser також писав, що син Софії Ротару розповів, за яких дивних обставин на світ з'явилася його дочка Соня. Руслан Євдокименко розкрив таємницю народження дівчини.