Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв роль Гантера в серіалі "Друзі" бореться з раком четвертої стадії

Відомий американський актор Джеймс Майкл Тайлер, який багатьом запам'ятався за роллю Гантера в серіалі "Друзі", зізнався, що у нього діагностували рак простати. Зірка вже кілька років бореться із захворюванням, але воно продовжує прогресувати і вже досягло четвертої стадії. Про це актор розповів під час ефіру на шоу Today.

Джеймс Майкл Тайлер розповів, що у нього діагностували онкологічне захворювання. Він вже три роки намагається побороти недугу, проте він прогресує і вже поширився на кістки актора. Зірка "друзів" зазначив, що на даний момент у нього четверта стадія раку простати, яка є останньою.

"Зараз у мене четверта стадія, пізня стадія раку. Так що врешті-решт, ви знаєте, це напевно мене дістане", - сказав він.

Тайлер зізнався, що на початковій стадії захворювання він себе почував добре, лікування було легким і були всі шанси на одужання. Однак з початком пандемії коронавірусу ситуація різко змінилася причому в гіршу сторону. За словами актора він пропустив тест і це серйозно відбилося на його здоров'ї. Рак почав мутувати, вразив кістки і шансів на одужання стало менше.

Варто відзначити, що нещодавно вийшов спецепізод серіалу" Друзі", проте через хворобу Джеймс Майкл Тайлер не зміг взяти в ньому повноцінної участі. Актор з'явився в кадрі лише на кілька хвилин.

Раніше портал Hyser повідомляв, що 57-річний голлівудський актор Бред Пітт здивував різко помолоділим виглядом, не впізнають навіть найвідданіші шанувальники.

Також наш портал інформував, що відомий американський актор Вілл Сміт показав, як його рознесло за час карантину.

Нагадаємо, що кохана Ван Дамма з Одеси показала свою красу в міні-купальнику.