Надя Дорофєєва - популярна співачка, дизайнер, актриса, бізнесвумен і дружина Володимира Дантеса. Для багатьох дівчат вона приклад для наслідування. А як Надя виглядала в дитинстві?

Зараз Надя Дорофєєва - успішна артистка. Але якою була її стежка до популярності.

Надя народила в Криму. Після розлучення батьків дівчинку виховували мама і вітчим. Надя підтримувала стосунки і з біологічним батьком, дуже сумувала, коли він помер.

З дитинства Надя мріяла стати артисткою і брала участь в самодіяльності. Дорофєєва займалася вокалом і бальними танцями. Брала участь у таких конкурсах: "Південний експрес", "Зоряний дощ", "Чорноморські ігри". Була учасницею шоу "Караоке на Майдані" та програми «Шанс».

У 2005-му році стала учасницею конкурсу «Золотий голос Росії», після чого продюсер Дмитро Аширов запросив її в групу «М.Ч.С.». Після запису студійного альбому Дорофєєва покинула колектив. Потім випустила сольний диск "Маркіза".

У 2010-му році почалася співпраця Дорофєєвої з продюсерським центром Потапа та Ірини Горової. Саме вони створили дует "Время и Стекло", в якому Надя виступала разом з Олексієм Завгороднім. Ця група принесла музикантам популярність.

Однак після 10 років існування артисти вирішили будувати сольні кар'єри. Тому тепер Надя виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Також Надя запустила свій бізнес - заснувала власний бренд одягу. Крім того Дорофєєва – популярний в мережі блогер.

Що стосується особистого життя, то з 2015-го року Надя одружена з Володимиром Дантесом. Дітей у пари поки немає.

Надя часто експериментує зі своєю зовнішністю: фарбує волосся в різні кольори, носить перуки, робить оригінальні зачіски. Стиль знаменитості пізнаваний, але іноді співачка не проти експериментів і в одязі. Дорофєєва приголомшливо виглядає як в спортивних комплектах, так і в спокусливих вечірніх сукнях.

А ось, як майбутня співачка виглядала в дитинстві.

Як повідомлялося раніше, Володимир Дантес показав, як вони з Надею Дорофєєвою розслабляються.

Hyser також писав, що Надя Дорофєєва радикально змінила імідж. Співачку не впізнати!