Знаменита українська виконавиця Оля Полякова підкорила передплатників свого мікроблогу ідеальною фігурою. Зірка нерідко радує шанувальників яскравими фото в спокусливих нарядах, але на цей раз вона одягалася в спортивний look.

Суперблондинка позувала в білій футболці і чорних лосинах, вигідно підкреслили її підтягнуті форми. Образ вокалістка доповнила кепкою. У підписі до фото Оля Полякова пояснила, що займається спортом за розкладом.

Оля Полякова. Фото: скріншот Instagram

У коментарях до публікації фанати артистки не скупилися на компліменти і відзначили, що в свої 37 років вона виглядає як еталон краси і жіночності: "Ох і Полякова, начебто і тітка вже, але хороша тітка)) фору багатьом молодим дівчатам дати може))))", "Олечка,приклад для жінок..😍", " Оля відмінний мативатор!!!!!і всім хто продає приклад нашому новому поколінню-величезний Респект!!!!!😍🔥".

Крім того, Оля Полякова відповіла на запитання підписників про те, чи все в її житті відбувається за розкладом:

Оля Полякова не раз ділилася з фоловерами секретами догляду за собою і підтримки відмінної фізичної форми. Крім того, вона проводить спортивні тренування вдома і долучає до них свою старшу дочку Машу.

Робота над собою дозволяє "Королеві ночі" влаштовувати фотосесії в купальниках під час відпочинку і, тим самим, викликати бурхливу реакцію на інтернет-просторах. Але Оля Полякова до критики на свою адресу ставиться з гумором і незворушно продовжує постити ефектні кадри:

Оля Полякова. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль показала, як виглядає пристрасть і влаштувала фотосесію на футбольному полі.

Також наш портал розповів про те, що Лайма Вайкуле кардинально змінила імідж і нарвалася на критику хейтерів в соцмережі.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядають топові українські зірки без макіяжу.