Актриса Соня Прісс, яка замінила Катерину Ковальчук в серіалі «Кріпосна» розповіла шанувальникам про хейтерів, дошкуляють її в мережі.

В акторському складі полюбилася глядачам кіносаги відбулася заміна, але деякі глядачі навідріз відмовилися сприймати нову Катерину Вербицьку в особі Соні Прісс.

Дівчина поспілкувалася з фоловерами в Instagram і зізналася, що щодня отримує масу не просто гнівних повідомлень, а проклять. Але ставиться вона до цього спокійно і говорить про те, що до неї це не відноситься.

"Питання лише в тому, що людина вибирає робити. В Інтернеті всі дуже сміливі. Просто написати гидоту кому завгодно " - філософськи помітила зірка телеекранів.

Думки шанувальників артистки з цього приводу розходяться, але практично всі вони солідарні в тому, що Соня Прісс-талантівая актриса:

До слова, на роль Каті Вербицької творці серіалу переглянули понад 400 актрис з різних країн, але зупинили свій вибір на 26-річній Соні Прісс.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт зворушили шанувальників милою фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що творці серіалу "Кріпосна" розповіли про те, які сюрпризи чекають глядачів у третьому сезоні.

Нагадуємо, що зірка серіал "Кріпосна" похвалилася ідеальною фігурою в купальнику і викликала захват соцмереж.