Колишня дружина Дзідзьо, співачка SLAVIA, порадувала шанувальників новим знімком. Після розлучення з музикантом дівчина розцвіла.

Ярослава Хома (більш відома як співачка SLAVIA і екс-дружина Дзідзьо, - прим. Ред.) опублікувала у своєму мікроблозі новий пост. Дівчина виклала свіже фото і зачарувала фоловерів своїм виглядом.

«Справжня леді вміє збуджувати мозок, і сказати «ні», - написала Ярослава.

Цей пост дівчина супроводила своїм знімком в ефектному вбранні. Сукню-комбінацію бірюзового відтінку співачка доповнила ажурним кольє, яке прикривало її плечі і зону декольте. Своє довге волосся виконавиця залишила розпущеним, а в макіяжі використовувала червону помаду.

Шанувальники прийшли в захват від нового знімка співачки SLAVIA. Вони обсипали дівчину компліментами, побажавши їй всього найкращого. Фолловери підтримали артистку під час її розлучення з Дзідзьо.

Нагадаємо, коли стало відомо про розлучення Дзідзьо і SLAVIA, в мережі поповзли чутки про невірність співака. Його запідозрили в романі з Ольгою Цибульською. Більш того, деякі відзначили схожість сина Цибульської Нестора з Дзідзьо, запідозривши, що музикант є не тільки хрещеним татом хлопчика, але і його біологічним батьком. Однак Цибульська спростувала ці чутки.

Що стосується співачки SLAVIA, то шанувальники помітили, що після розлучення з музикантом, вона стала краще виглядати. На нових знімках виконавиця прямо розцвіла. Можливо, розлучення і новий етап в житті позитивно позначиться не тільки на зовнішності артистки, але і на її кар'єрі.

Як повідомлялося раніше, екс-дружина Дзідзьо поділилася з шанувальниками пляжним знімком. Співачка відкрила двері в нове життя.

Hyser також писав, що у мережі вперше показали чоловіка Ольги Цибульської. Чому співачка так довго приховувала обранця від преси?